side_banner

Nyheter

BOKEs nye produkt – TPU fargeskiftende film

BOKEs nye produkt - TPU fargeskiftende film (5)

TPU Color Changing Film er en TPU-grunnmaterialefilm med rikelig og forskjellige farger for å endre hele bilen eller delvis utseende ved å dekke og lime.BOKEs TPU fargeskiftende film kan effektivt forhindre kutt, motstå gulning og reparere riper.TPU Color Changing Film er for tiden det beste materialet på markedet og har samme funksjon som en Paint Protection Film for å gjøre fargen lysere;det er en enhetlig tykkelsesstandard, evnen til å forhindre kutt og riper er sterkt forbedret, teksturen på filmen er langt mer enn PVC Color Changing Film, nesten for å oppnå 0 appelsinskallmønster, BOKEs TPU Color Changing Film kan beskytte billakken og fargeendring samtidig.

Som en av de populære metodene for å endre fargen på en bil, har utviklingen av fargeendringsfilm vært lang tid, og PVC Color Changing Film dominerer fortsatt det vanlige markedet.Med tidens forlengelse, vindblåst og soltørket, vil selve filmen gradvis svekke kvaliteten, med gnagsår, riper, linjer med appelsinskall og andre problemer.Fremveksten av TPU-fargeskiftende film kan effektivt løse problemene med PVC-fargeskiftende film.Dette er grunnen til at bileiere velger TPU Color Changing Film.

TPU Color Changing Film kan endre kjøretøyets farge og lakk eller dekal som du vil uten å skade den originale lakken.Sammenlignet med komplett billakkering er TPU Color Changing Film enkel å påføre og beskytter kjøretøyets integritet bedre;fargetilpasningen er mer uavhengig, og det er ingen problemer med fargeforskjeller mellom de forskjellige delene av samme farge.BOKEs TPU Color Changing Film kan påføres hele bilen.Fleksibel, slitesterk, krystallklar, korrosjonsbestandig, slitesterk, ripebestandig, malingsbeskyttelse, har ingen rester av lim, enkelt vedlikehold, miljøvern og har flere fargealternativer.

PVC: Det er faktisk harpiks

PVC er forkortelsen for polyvinylklorid.Det er en polymer dannet ved polymerisering av vinylkloridmonomer (VCM) med initiatorer som peroksider og azoforbindelser, eller under påvirkning av lys og varme, i henhold til mekanismen for friradikalpolymerisering.Vinylkloridhomopolymer og vinylkloridkopolymer er samlet referert til som vinylkloridharpiks.

Ren PVC har svært gjennomsnittlig varmebestandighet, stabilitet og spenning;Men etter å ha lagt til den tilsvarende formelen, vil PVC vise forskjellig produktytelse.Ved bruk av fargeskiftende filmer har PVC de mest varierte farger, fulle farger og lave priser.Dens ulemper inkluderer lett falming, peeling, sprekker, etc.

BOKEs nye produkt - TPU fargeskiftende film (4)
2. Flekkbestandig

PFT: slitasjebestandig, høytemperaturbestandig og god stabilitet

PET (polyetylentereftalat) eller ofte kjent som polyesterharpiks, selv om begge er harpikser, har PET noen svært sjeldne fordeler:

Den har gode mekaniske egenskaper, med en slagstyrke som er 3-5 ganger større enn andre filmer, og god bøyemotstand.Motstandsdyktig mot olje, fett, fortynnede syrer, alkalier og de fleste løsemidler.Den kan brukes i lang tid i temperaturområdet 55-60 ℃, tåler høye temperaturer på 65 ℃ i korte perioder, og tåler lave temperaturer på -70 ℃, og har liten innvirkning på dets mekaniske egenskaper ved høye og lave temperaturer.

Gass og vanndamp har lav permeabilitet og utmerket motstand mot gass, vann, olje og lukt.Høy gjennomsiktighet, kan blokkere ultrafiolette stråler, og har god glans.Ikke giftig, luktfri, med god hygiene og sikkerhet, den kan brukes direkte til matemballasje.

Når det gjelder bruk av fargemodifikasjonsfilm, har PET-fargemodifikasjonsfilm god glatthet, god skjermeffekt når den sitter fast på bilen, og det er ikke noe tradisjonelt appelsinskallmønster når det sitter fast.PET fargemodifikasjonsfilm har honeycomb luftkanal, som er praktisk for konstruksjon og ikke lett å kompensere.Samtidig er dens antikryp, tretthetsmotstand, friksjonsmotstand og dimensjonsstabilitet alle veldig gode.

TPU: Høy ytelse, mer verdibevaring

TPU (termoplastiske polyuretaner), også kjent som termoplastisk polyuretan elastomer gummi, er et polymermateriale dannet ved felles reaksjon og polymerisering av forskjellige lavmolekyler.TPU har utmerkede egenskaper med høy spenning, høy strekkfasthet, seighet og aldringsmotstand, noe som gjør det til et modent og miljøvennlig materiale.Fordelene er: god seighet, slitestyrke, kuldebestandighet, oljebestandighet, vannbestandighet, aldringsbestandighet, klimabestandighet osv. Samtidig har den mange utmerkede funksjoner som høy vanntetthet, fuktgjennomtrengelighet, vindbestandighet, kuldebestandighet. , antibakteriell, muggresistens, varmebevaring, UV-motstand og energifrigjøring.

I de tidlige dagene var TPU laget av usynlig bilbekledningsmateriale, som var det beste materialet for bilfilm.TPU har nå blitt brukt innen fargemodifikasjonsfilmer.På grunn av vanskelighetene med å fargelegge, er den dyrere og har færre farger.Vanligvis har den kun relativt monotone farger, som rød, svart, grå, blå osv. Den fargeskiftende filmen til TPU arver også alle funksjonene til usynlige biljakker, som ripereparasjon og beskyttelse av den originale billakken.

BOKEs nye produkt - TPU fargeskiftende film (2)

Ytelse, pris og materialsammenligning av fargemodifikasjonsfilmer laget av PVC-, PET- og TPU-materialer er som følger: Kvalitetssammenligning: TPU>PET>PVC

Fargemengde: PVC>PET>TPU

Prisklasse: TPU>PET>PVC

Produktytelse: TPU>PET>PVC

Fra perspektivet til levetid, under samme forhold og miljø, er levetiden til PVC omtrent 3 år, PET er omtrent 5 år, og TPU kan generelt være rundt 10 år.

Hvis du etterstreber sikkerhet og håper å beskytte billakken i tilfelle en ulykke, kan du velge TPU-fargeskiftende film, eller påføre et lag med PVC-fargeskiftende film, og deretter påføre et lag med PPF.


Innleggstid: mai-04-2023