side_banner

Nyheter

BOKEs Chameleon Car Window Film

WeChat Image_20230428114632
WeChat Image_20230428114620

Chameleon Car Window Film er en bilbeskyttelsesfilm av høy kvalitet som tilbyr en rekke utmerkede funksjoner for å gi fullstendig beskyttelse og en forbedret kjøreopplevelse for bilen din.

For det første blokkerer Chameleon vindusfilm UV-stråler fra bilvinduene dine, reduserer interiørtemperaturen og beskytter interiøret og setene dine mot UV-skader.For det andre reduserer den effektivt gjenskinn i bilen, og gir en mer komfortabel kjøreopplevelse og bedre sikt for sjåføren.Det øker også sikkerheten til bilen din ved å redusere vindusreflekser og motstå sprengning.

I tillegg har Chameleon vindusfilm også en automatisk fargeendringsfunksjon, som automatisk justerer fargen på vinduene etter intensiteten av sollys, beskytter interiøret og passasjerene mot solens stråler samtidig som personvernet til bilen forbedres.

Bokes Spectrum Chameleon vindusfilm, i grønn/lilla, med høye 65 % VLT og varmes lett opp og krymper for en veldig klar sikt fra innsiden av bilen.Effekten varierer avhengig av belysning, temperatur, synsvinkel og synlig lystransmisjon på skjermen.

Chameleon vindusfarget film grønn - lilla er forskjellig fra den vanlige vindusfilmen.Fordi den inneholder et spektrallag og et optisk lag.Denne kameleonvindusfilmen vil ha forskjellige farger når den ses fra forskjellige vinkler, for eksempel lilla, grønn eller blå.Dette gir vinduene på bilen et skiftende utseende og vil gi inntrykk av at de hele tiden skifter farge.Akkurat som en kameleon.

Avslutningsvis er Chameleon en bilbeskyttelsesfilm av høy kvalitet med en rekke utmerkede funksjoner som ikke bare vil gi omfattende beskyttelse for bilen din, men også forbedre kjøreopplevelsen og sikkerheten.

WeChat Image_20230428114628
WeChat Image_20230428114545

Innleggstid: 28. april 2023